Vrijmarkt

Geschreven door Robbert van der Giessen. Gepost in Nieuws.

Ieder jaar weer hebben wij op Koningsdag een vrijmarkt. Deze vrijmarkt is bedoelt voor kinderen tot 12 jaar om hun spulletjes te verkopen. Helaas komt het nog wel eens voor dat er ook mensen die ouder zijn dan 12 jaar op de vrijmarkt hun spulletjes willen verkopen. Helaas kunnen wij dit niet toestaan omdat het volgens onze vergunning, die wij van de gemeente Rotterdam gekregen hebben, niet mogen. Om te voorkomen dat wij volgend jaar onze vergunning niet meer krijgen willen wij u vriendelijk verzoeken om kinderen ouder dan 12 jaar niet naar de vrijmarkt te sturen om hun spulletjes te verkopen.

Wilt uw kind dat ouder is dan 12 jaar toch zijn/haar spulletjes willen verkopen dan zou uw kind, wellicht met vriendjes of uzelf, een kraam kunnen huren voor €15,-. Op deze manier kan uw kind toch zijn/haar spulletjes verkopen en heeft het geen gevolgen voor de vergunning die wij ieder jaar weer nodig hebben om het Koningsdagfeest te kunnen organiseren.

Mail adres kraamverhuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Best World Bookamker williamhill.com reviewbbetting.co.uk